Help! Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt.

Vervelend dat je je wachtwoord of gebruikersnaam kwijt bent. Geen probleem, dit is zo opgelost!

Ga naar de inlogpagina van ImpactYou https://app.vidyme.com/ en klik op de link 'Gebruikersnaam vergeten?' of 'Wachtwoord vergeten?' onderaan de pagina. Geef je e-mailadres op en wij sturen je gebruikersnaam op.

Een controle email zal naar je e-mailadres worden gestuurd. Klik op de link in deze email om een nieuw wachtwoord aan te maken voor je account op ImpactYou. Je hebt nu zowel je gebruikersnaam als een nieuw wachtwoord.