Help! Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt.

Vervelend dat je je wachtwoord of gebruikersnaam kwijt bent. Geen probleem, dit is zo opgelost!

Ga naar de inlogpagina van ImpactYou https://https://app.impactyou.online/onlinestudio/index.php?from=profile en klik op de link 'Gebruikersnaam vergeten?' of 'Wachtwoord vergeten?' onderaan de pagina. Geef je e-mailadres op en wij sturen je gebruikersnaam op.

Een controle email zal naar je e-mailadres worden gestuurd. Klik op de link in deze email om een nieuw wachtwoord aan te maken voor je account.