De lipsync werkt niet goed bij het afspelen van de video.

Het ImpactYou platform is in staat ook met minder goede camera's een goede kwaliteit video te leveren. Het kan echter gebeuren dat je camera te verouderd is of niet voldoende FPS (Frames Per Seconde) ondersteunt. Over het algemeen behoren de resultaten vanaf 15 FPS minimaal te zijn en 30 FPS om een goede video te kunnen opnemen. Het spreekt voor zich dat er voldoende licht aanwezig dient te zijn, waarbij het licht van de camera af. Veel camera's verlagen de kwaliteit als er namelijk te weinig licht aanwezig is. Ook Wifi kan een rol spelen dus zorg voor een goede en snelle verbinding.