Het geluid is slecht bij het afspelen van de video.

Controleer of je toestemming hebt gegeven voor het activeren van je camera en microfoon vanuit de instellingen van de Adobe Flash Player. Zorg er voor dat je het vakje 'Toestaan' aanklikt in het pop-up scherm dat je ziet. In dit pop-up scherm kun je ook het geluidsniveau van je microfoon aanpassen en aangeven of je een interne of externe microfoon hebt. Controleer of de instellingen van de microfoon goed zijn ingesteld. Controleer desgewenst tevens de standaard microfoon instellingen van je computer.