Hoe neem ik een video op?

Wanneer je bij ons inlogt kom je standaard uit op je "Mijn Video's" pagina waar -afhankelijk van het gekozen abonnement- je video's worden opgeslagen. Klik op de rode knop 'Video Opnemen' Je gaat nu naar de pagina waar je jouw eigen presentatie tekst kunt schrijven. Voor instructies zie "Wat is VidyCue?". Als je klaar bent met je VidyCue tekst of deze functie wilt overslaan klik je op 'Naar het video opname scherm'.