Wat is het maximum aantal video's dat ik kan maken?

ImpactYou ondersteunt in principe een ongelimiteerd aantal video's per gebruiker. Dat zal in de praktijk alleen niet voorkomen. Wil je het aantal video's verhogen en maak je gebruik van een van de ImpactYou business pakketten neem dan contact op met je administrator. Hij kan het aantal video's voor je verhogen. Heb je een consumenten pakket gekocht verleng dan je abonnement of koop extra video's bij via onze online bestel en betaal module.