Hoe kan ik mijn video delen?

Elke opgeslagen video heeft een eigen unieke code waarmee je jouw video kunt delen met bij ImpactYou aangesloten partijen zoals bijvoorbeeld werkgevers, onderwijsinstellingen, vacaturebanken, bepaalde social media, etc.Deze codes zijn uniek en alleen jij bepaalt wie deze mag ontvangen!

Om een Video te delen druk op de knop 'Video Delen'. Er verschijnt nu een pop-up scherm met daarin de link van jouw code. Stuur je code door naar het email adres van de geadresseerde (in het vakje waar staat email), voeg eventueel je cv toe of plaats je code op Facebook of Twitter.