Ik heb een video met iemand gedeeld en wil dat bij nader inzien toch liever niet.

Je deelt jouw video door middel van een URL die rechtsreeks gekoppeld is aan een specifieke video. Zodra je wilt dat die video niet meer zichtbaar is kun dit alleen oplossen door de video te verwijderen. Met het verwijderen van de video wordt de URL voor iedereen waarmee het gedeeld is ontoegankelijk. Let wel op, zodra je de video verwijdert ben je een van je video's definitief kwijt.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.