Kan ik mijn autocue tekst opslaan?

Wanneer je klaar bent met het maken van je autocue tekst kun je deze op de computer opslaan voor eventueel later gebruik in bijvoorbeeld andere documenten zoals een CV of presentaties. Klik op 'Tekst opslaan op uw computer', waarna je aangeeft waar de tekst moet worden opgeslagen.

Tip: Het is ook mogelijk om teksten op te maken in Word (of een ander tekstverwerkingsprogramma) en deze vervolgens via "kopieren-plakken" in de autocue blokken naar keuze in te voegen.

Beide methoden zijn dus mogelijk en erg gemakkelijk in gebruik.