Ik ben bang dat mijn video op het internet rond gaat zwerven.

Daar hoef je niet bang voor te zijn. Jouw video staat is opgeslagen in een beveiligde omgeving waar niemand bij kan komen. De URL van je video kan dan ook alleen door jou worden verstuurd aan de personen - of sociale platformen - die je daarvoor selecteert. Omdat jou video in de Cloud staat kun je hem ook eenvoudig verwijderen zodat niemand er verder nog toegang tot heeft. Waar je video zich ook bevind!