Zijn al mijn gegevens weg als ik mijn gehele profiel uitzet?

Nee, absoluut niet. Jouw gegevens blijven altijd voor jou toegankelijk en zolang je abonnement loopt.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.