Hoe vul ik categoriseren van vaardigheden & kernwaarden het beste in?

Kernwaarden & vaardigheden kun je laten vallen onder een bepaalde categorie. Als je bv vind dat je analytisch bent ingesteld kun je dat als jouw kernwaarde inbrengen. Vervolgens kun je een aantal eigenschappen toevoegen die dit nog wat verder onderbouwen. Voorbeelden van analytisch vermogen zouden dan kunnen zijn: oplossingsgericht, complexiteit doorgronden of oplossend vermogen. Als je wilt kun je daar dan nog een score aan koppelen die aangeeft hoe sterk deze eigenschap bij jou is ontwikkeld. Dat doe je in het onderdeel vaardigheden & kernwaarden.
Vergeet niet je categorie wel of niet actief te maken door categorie actief aan te klikken.