Hoe maak ik een portfolio categorie aan?

Ga naar het onderdeel “Portfolio categorie” klik op toevoegen en maak bijvoorbeeld een categorie aam onder de naam “Mijn Videos” of “Presentaties”. Je kunt ook specifieker zijn door bv muziek in een categorie te plaatsen die je graag deelt op je profiel pagina. Het kan ook een artiest zijn met verschillende werk. Zorg er wel voor dat de categorie actief is en vink het veld aan. Vergeet niet op opslaan te drukken als je klaar bent!