Hoe voeg ik portfolio onderdelen toe?

Ga naar “Portfolio” en klik op toevoegen. Je krijgt nu de volgende velden te zien: projectnaam, afbeelding, link url, portfolio categorie en portfolio onderdeel actief.
In het veld projectnaam geef je het document of de link die je wilt uploaden een titel, zodat iemand direct begrijpt waar het over gaat. Dat kan bijvoorbeeld zijn: “Stageverslag Modefabriek jaar 1” of “Radio interview BNN” etc. Let wel op dat hoe langer je de titel maakt, er slechts een paar woorden direct zichtbaar zijn op je portfolio pagina.
Het veld afbeelding moet je altijd zijn voorzien van een afbeelding anders werkt het onderdeel niet. Dat mag een schermafbeelding zijn, jpg of andere gangbare extensie. Ook als je een url wilt toevoegen moet er een afbeelding aan worden gekoppeld.
Link Url. In dit veld plaats je direct de link van de website of cloud dienst. Dat mag ook je link zijn van een 2e video vanuit onze video studio.
Als het goed is zie je de diverse portfolio categorieën vermeld onder portfolio categorie. Plaats je portfolio onderdeel onder de categorie die je wenst door erop te klikken.
Vergeet tenslotte niet het portfolio onderdeel actief te maken door aan te vinken.