Hoe kan ik mijn profielwebsite en instellingen aanpassen?

Log in en ga klik op “Mijn Profiel” en ga naar instellingen. Je kunt nu alle onderdelen van je profiel website aanpassen. De diverse onderdelen worden links weergegeven en leiden je door elk apart deel van jouw profiel site, te beginnen met je Algemeen Profiel. Zorg dat dit ten minste is ingevuld en er netjes verzorgd uitziet. Immers, deze pagina van je eigen profielwebsite - onder de TAB Profiel – is je eerste visite kaartje op het internet.