Zijn al mijn gegevens weg als ik mijn gehele profiel uitzet?

Nee, absoluut niet. Jouw gegevens blijven altijd voor jou toegankelijk zolang je abonnement loopt. heb je een zakelijk abonnement dan geldt daarvoor hetzelfde. Je kunt ook na het verlopen van je zakelijke abonnement gegevens overnemen als particulier gebruiker. Met andere woorden, je heb alle keuze.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.