Hoe voeg ik mijn video aan mijn profiel pagina toe?

Open de ImpactYou online video studio en neem eerst een persoonlijke video boodschap op. Ga vervolgens naar het onderdeel mijn videos, waar jouw video is verschenen. Door te kiezen voor de knop video delen wordt een kopie gemaakt van deze link. Vervolgens plak je deze link in het ImpactYou video link veld op je algemene profiel pagina. Simpeler kan het niet. Op je profiel pagina onder de TAB profiel verschijnt nu de knop “bekijk mijn video”. Iedereen die bij jouw profiel kan nu deze video bekijken.