Hoe laat ik een kernwaarde onder een categorie vallen?

Vul een kernwaarde in bij het onderdeel categoriseren van vaardigheden & kernwaarden. Dit kan bv communicatie zijn. Vervolgens ga je naar het onderdeel vaardigheden & kernwaarden om jouw communicatie vaardigheden in te vullen. Dit kan bv zijn:  transparant, korte lijnen, luisteren en emotie. Klik dus op de knop toevoegen. Je krijgt nu een aantal nieuwe velden met mogelijkheden. In het veld “Vaardigheid – maximaal 48 karakters” vul je de eerste communicatie vaardigheid in. In dit geval transparant. Vervolgens bepaal je aan de hand van je score hoe sterk je vind dat deze eigenschap bij jou is ontwikkeld, laten wij zeggen 80%.

Nu ga je naar het veld “Kies categorie”. Als het goed is zie je het veld “Communicatie”. Dat maak je voor deze vaardigheid actief. Tenslotte klik je het veld “competenties actief” aan, anders is deze vaardigheid niet zichtbaar.  Sla vervolgens op en ga naar de volgende vaardigheid die valt onder communicatie. Dat kan bijvoorbeeld zijn korte lijnen. Herhaal vervolgens de verschillende stappen.