Hoe log ik in?

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen inloggen op www.impactyou.nl via 'inloggen' (rechtsbovenaan).

Typ je gebruikersnaam en wachtwoord in op de login pagina en klik op 'Inloggen.

Nieuwe gebruikers klikken op 'Registreren' om een account aan te maken. De registratie wordt per email bevestigd.

Als docent kan je met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord zowel in de Online Profielwebsite als het Loopbaanmagazijn (www.loopbaanmagazijn.com) inloggen. Het Loopbaanmagazijn gebruik je om de lesvoorbereidingen voor alle lob-lessen te dowloaden, voor bonusmaterialen en overige inspiratie.