Ik heb nieuwe video's aangeschaft en wil oude video's daarmee vervangen.

Jouw abonnement geeft recht op het aantal video's die je gelijktijdig actief kunt afspelen en delen. Wanneer je één of meerdere van deze video's wilt vervangen met een nieuwe opnamen die je beter geschikt vindt, kan dat. Voorwaarde is dat je één of meerdere nieuwe video's tot je beschikking hebt om een nieuwe opname te kunnen maken.

Voordat je de nieuwe video opneemt, is het belangrijk dat je eerst één of meerdere video's verwijdert die je niet meer wilt gebruiken. Dit doe je onder de tab 'Mijn Video's' waar al jouw opgenomen video's onder elkaar te vinden zijn. Wanneer je dan op 'Verwijderen' klikt rechts onderaan verschijnt er een pop up. Bevestig de verwijdering en de video is definitief verwijderd.