De URL van mijn video die ik heb verstuurd opent niet.

Controleer of je de hele URL goed hebt overgenomen. Bij het ontbreken van een of meerdere karakters zal deze namelijk niet meer werken. Doet het probleem zich nog altijd voor en maak je gebruik maakt van een van de ImpactYou business pakketten neem dan contact op met je administrator. Heb je een consumenten pakket gekocht stuur dan een mail naar support@impactyou.nl met een duidelijke omschrijving van het probleem.