Ik wil mijn licentie verlengen (student)

Vanaf dit nieuwe schooljaar (2020-2021) maakt ImpactYou voor de aankoop en registratie (en het inloggen) van haar digitale omgevingen gebruik van de centrale inlog mogelijkheden van de ELO(Elektronische Leeromgeving). Nieuwe licenties worden dan ook alleen nog maar verkocht door distributeurs van leermiddelen die zijn aangesloten op de ELO, zoals Studers en MBOwebshop (voor het MBO) of van Dijk (voor het VO) en die boeken en of licenties van ImpactYou verkopen.

Let op! Jouw bestaande licentie heeft een duur van 12 maanden. Afhankelijk van het moment van registratie ontvang je automatisch een POP-UP bericht, wanneer je na de 12 maanden probeert in te loggen. Wij zullen je dan vragen een nieuwe licentie voor 12 maanden aan te schaffen bij een van de genoemde distributeurs van leermiddelen. Het kan dus betekenen dat je deze melding dus later in het schooljaar krijgt, bijvoorbeeld als je pas een 1e licentie in februari of November hebt aangeschaft.

Als bestaande gebruiker van onze Online Profielwebsite moet je dus straks bij een van de onderstaande distributeurs van leermiddelen jouw nieuwe licentie voor dit schoolseizoen aankopen. De ISBN nummers van de losse digitale boeken en licenties zijn:

Voor het MBO:

Route LOB digitale boek versie - reader: ISBN 9789082584868
Route LOB schooljaar licentie Online Profielwebsite:
(Inclusief interactief portfolio)
ISBN 9789082584837

Voor het VO:

ExpeditieMe digitale boek versie - reader: ISBN 9789082584882
ExpeditieMe schooljaar licentie Online Profielwebsite:
(Inclusief interactief portfolio)
ISBN 9789082584851

Samengevat:

• Jouw huidige abonnement & digitale licentie loopt door voor de duur van 12 maanden vanaf het moment van registratie.
  • Zodra de 12 maanden zijn verstreken krijg je een automatische POP-UP melding m.b.t. het afsluiten van een nieuw abonnement.
  • Dit nieuwe abonnement koop je bij een van de distributeurs voor leermiddelen; langs deze weg log je ook in met de ELO(jouw specifieke inlog gegevens), waarna jouw aankoop ook in het distributeurs dashboard wordt geplaatst (bijvoorbeeld Bundle, waarvan je ook een email bericht krijgt: zie email voorbeeld). Je blijft vervolgens inloggen via je ELO.
  • Een nieuwe termijn van 12 maanden voor de Online Profielwebsite of de digitale studieboek reader gaat in, echter je logt NIET meer in op het bestaande inlog systeem van ImpactYou.

Zie voor de verschillende distributeurs:

Voor het MBO:
Studers: https://www.studers.nl/
MBOwebshop: https://mbowebshop.nl/

Voor het VO:
Van Dijk: https://www.vandijk.nl/

Voor meer informatie betreffende de aankoop van de diverse digitale ImpactYou leermiddelen bekijk de support pagina’s van de betreffende distributeurs:

Studers: https://www.studers.nl/contact-en-service
MBOwebshop: https://mbowebshop.nl/Gebruikers/Contact/Klantenservice
Van Dijk: https://www.vandijk.nl/webshop/content/klantenservice