Het systeem geeft aan dat mijn e-mailadres al in gebruik is.

Heel vervelend, maar email adressen zijn uniek. Er is dus een gebruiker die klaarblijkelijk eenzelfde email adres gebruikt als jij. Neem zo snel mogelijk contact op met je provider als je denkt dat iemand jouw email adres onrechtmatig gebruikt.

Kan het zijn dat je al eerder een account hebt aangemaakt? Probeer anders je wachtwoord te resetten, die krijg je dan vanzelf in je emailbox.

Ook kun je een ander email adres gebruiken om je te registreren.