Hoe gebruik ik de autocue?

De autocue gebruik je door het toepassen van de diverse tekstblokken. Je kunt je autocue tekst gemakkelijk verdelen over verschillende tekstblokken. Standaard heb je 3 blokken beschikbaar. Alle tekst kan zowel in 1 blok worden geplaatst of worden verdeeld over verschillende blokken, wat de leesbaarheid ten goede komt.

Meerdere blokken worden toegevoegd door op "Extra tekst blok" te klikken. Je verwijdert een tekstblok door op 'Delete' te drukken (zwarte knop).