Hoe pas ik de autocue titels aan?

Elk autocue blok beschikt standaard over een ingebouwde "Titel" met een onderwerp-regel. Deze verschijnen vetgedrukt boven je presentatietekst in het autocue scherm, wanneer je straks je presentatie gaat oefenen en/of opnemen. Je kunt de onderwerpen van deze titels ook weghalen en jouw eigen onderwerpen in de regel toevoegen! Aanpassen doe je door met de linker muistoets in de regel achter "Titel" te klikken en de tekst te veranderen.