Opleidingen toevoegen op je profiel pagina?

Ga naar het onderdeel “Opleidingen” en klik op het vakje toevoegen. Je hebt nu een aantal nieuwe velden – zoals studierichting, opleiding, van, tot en details - tot je beschikking die je naar eigen inzicht kunt invullen. Wil je een opleiding toevoegen en actief houden vergeet dan niet het veld “opleiding actief” aan te klikken. Wil je een van de opleidingen op je site onzichtbaar maken, dan klik je het vinkje weg. Je data gaan niet verloren!