Hoe verwerk ik mijn nevenactiviteiten op de profiel pagina?

Ga naar het onderdeel “Nevenactiviteiten” en klik op het vakje toevoegen. Je hebt nu een aantal nieuwe velden – zoals functie, organisatie, van, tot en details - tot je beschikking die je naar eigen inzicht kunt invullen. Wil je een werkervaring toevoegen en actief houden vergeet dan niet het veld “functie actief” aan te klikken. Wil je een van je nevenfuncties op je site onzichtbaar maken, dan klik je het vinkje weg. Je data gaan niet verloren!