Hoe voeg ik mijn andere kennis, zoals computerkennis toe?

Ga naar het onderdeel “Computerkennis” en beschrijf de verschillende computervaardigheden die jij hebt. Denk daarbij aan het kunnen omgaan met Word en Excel of programma's zoals Adobe Photoshop etc. Vergeet niet het veld “computerkennis actief” aan te vinken om je vaardigheden zichtbaar te maken. Wil je deze kennis op je site (tijdelijk) onzichtbaar maken, dan klik je het vinkje weg. Je data blijft behouden en kan later opnieuw aangevinkt worden.