Hoe vul ik een categorie m.b.t. tot vaardigheden & kernwaarden in?

Ga naar het onderdeel categoriseren van vaardigheden & kernwaarden en klik op toevoegen. Vul nu de kernwaarde in die je belangrijk vind. Dit kan bv communicatie zijn. Je bent nu klaar. Vervolgens ga je naar het onderdeel Vaardigheden & kernwaarden om jouw communicatie vaardigheden in te vullen. Dit kan bv zijn:  transparant, korte lijnen, luisteren en emotie. Als je wilt kun je daar dan nog een score aan koppelen die aangeeft hoe sterk deze eigenschap bij jou is ontwikkeld.